Milieustraat De Wolden.

Vanaf woensdag 14 februari 2018 is de nieuwe milieustraat aan de Slagenweg 11 in Zuidwolde geopend.
Als u afval komt brengen, neem dan zowel uw milieupas als identiteitsbewijs mee. Zonder pas kunt u niet door de toegangspoort, terwijl via uw pas ook uw stortingen worden geregistreerd.

Milieupas

Om afval te kunnen storten op de milieustraat heeft u een milieupas nodig. Ook moet u uw identiteitsbewijs meenemen. Met de milieupas kunt u door de toegangspoort. Ook registreert u met de pas uw stortingen.

Woonadres
De milieupas hoort bij uw woonadres. Als u gaat verhuizen, laat u de pas achter in de woning. Wilt u een (nieuwe) pas aanvragen of bent u de pas kwijt? Vraag een milieupas aan
(https://www.dewolden.nl/form/formulier-milieupas-aanvragen/informatie-vooraf-digid-0-3)

Maximum storten
Gratis stromen kunt u zo vaak storten als u wilt. Voor betaalde stromen geeft de milieupas jaarlijks recht op twee gratis stortingen. Daarna moet u betalen. U kunt dit doen bij één van onze medewerkers, met uw pinpas. Contant betalen is niet mogelijk op de milieustraat.

Voor betaalde en onbetaalde afvalstromen geldt dat u per keer maximaal 2 kubieke meter kunt storten. Voor bepaalde afvalstromen gelden afwijkende
maximale hoeveelheden. Bekijk de lijsten voor gratis en betaald storten. Niet-gebruikte stortingen komen aan het einde van het jaar te vervallen.
MILIEUSTRAAT ZUIDWOLDE
https://www.dewolden.nl/direct-regelen/onderwerpen-a-z_43776/product/milieustraat_433.html
Voor overige informatie zie:
M I L I E U S T R A A T
Ruinen ALERT